SAUNALAUTTA

Saunalautta

M/S Selipaatti

M/S Selipaatti on rekisteröity 12 hengelle. M/S Selipaatilla järjestät helposti kokoukset ja virkistyspäivät, kaveriporukan illanistujaiset, romanttisen pariskunta risteilyn tai villit polttarit. Voit myös vuokrata vesijetit risteilyn yhteyteen. M/S Selipaatilla mikään ei ole mahdotonta, ota meihin yhteyttä niin neuvotellaan juuri sinua miellyttävä paketti.

Yhtenäisyys

VIRKISTYSPÄIVÄT JA TYKY-PÄIVÄT YRITYKSILLE JYVÄSKYLÄSSÄ

Olipa kyseessä sitten virkityspäivä, kick-off, asiakastilaisuus tai pikkujoulut, kauttamme saat erilaiset tapahtumat jokaiseen tarpeeseen. Olemme yhdistäneet mm: saunalauttaristeilyä ja vesijetteilyä. Kaikki vauhdillinen aktiviteetti onnistuu myös niille ketkä eivät ole aiemmin vesijettiä kokeilleet. Järjestämme turvalliset ohjaukset ja opastukset / ajelutukset tarvittaessa. Kysy meiltä ohjelmaa virkistys / tykypäivien suunnitteluun ja järjestämiseen Jyväskylässä.

Toimi näin

Varaa risteily

Katso kalenterista itsellesi sopiva aika, HUOM. Jos haluamallesi päivälle lukee varattu se ei tarkoita että koko päivä olisi varattu. Paina varauksesta jotta näet varauksen tarkan aikataulun. Yhdelle päivälle mahtuu 4-5 risteilyä.

Ma-To risteily 290€ 
Hinta sisältää 2h risteilyn, lämmitetyn puusaunan ja paljun.
Lisätunnit sopimuksen mukaan.
 
Pe-Su risteily 450€
Hinta sisältää 2h risteilyn, lämmitetyn puusaunan ja paljun.
Lisätunnit sopimuksen mukaan.
 
Varaa saunalautta
soittamalla 0451555077 tai ottamalla yhteyttä WhatsAppin kautta!
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Hei 👋🏻
Täältä pääset ottamaan yhteyttä helposti!